dimecres, 14 de novembre del 2012

Presentació


Des de l’IES Tirant lo Blanc de Gandia i l’associació Tirantianes, organitzem des de fa cinc anys el premi de microrelats Tirant@net. Des de la primera edició ens vam proposar un triple objectiu:  fomentar el gust per l’escriptura, incitar l’ús de les noves tecnologies i, per damunt de tot, promoure la igualtat en qualsevol de les seues formes, però incidint especialment en la igualtat de gènere i la lluita contra la violència masclista.
Amb aquestos ambiciosos objectius venim convocant aquest premi en el que ja han participat més de mil alumnes d’ESO, Cicles, PQPI i Batxiller, provinents de vora una trentena d’instituts i col·legis de tota la nostra geografia.
En aquesta cinquena edició, afegim com a novetat la creació d’aquest bloc on es penjaran les obres guanyadores i finalistes en cadascuna de les categories convocades i des d’on es podrà accedir a les obres, cartells i fotografies d’edicions anteriors.
Esperem que aquest bloc i aquest premi literari hagen servit per als objectius pels quals es va crear fa cinc anys però, en tot cas, aspirem a que almenys hagueu gaudit amb aquesta activitat.
Una abraçada de les organitzadores 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada